Selam herkese, iyi haftalar.
Kullandığınız envanter yazılım çözümlerini paylaşabilir misiniz?
Selamlar, Manage Engine Entpoint ile ilerliyoruz sadece envanter değil bir çok süreci onun üzerinden tek noktadan yönetiyoruz.
Merhabalar
Biz açık kaynak Snipe-IT kullanıyoruz gayet başarılı, tabi beklentilerinizle orantılı olarak
Bu konuda herhangi bir kurumsal destek aldınızmı , yoksa kendinizmi çözdünüz.
Merhaba. Manuel yoneteceksiniz Asset plus guzeldir. Envanter gecmisi, amortisman, fatura, lisans vs takibi kolay ve ekonomik. Eger donanim ve yazilimi otomatik takibi ise amac lansweeper i oneririm.
Biz kendimiz hallettik, zaten bir çok kaynak var internette
Ben, snipe it ve glpi tarafını kullanmak istedim, kullandık bir süre, sonra kendi ekibime yazdırdım,
snipe it veya glpi uzeırne dusulurse iş yapar gibi mi
yoksa ugrasmayın hazıra gıdın mı dersınız ?
snipe-it envanter için fazlasıyla yeterli
ucretlendırme nasıl
Ürünü satın alıyorsunuz sonra yıllık bakım ücreti var.
Snipe IT kullanıyoruz uzun zamandır ayrıca kendi ekibimizle mobile app'ini de geliştirdik. Ücretsiz versiyonunu ekosisteme katkıda adına apple store, google play ve huawei app gallery'de yayınladık. Dünya genelinde epey download aldı, yorumlar da çok iyi. Marketteki en iyi snipeit app'i diyebilirim. Kendi on-prem versiyonunuzla veya cloud üzerinden çalışabiliyorsunuz. Tek yapmanız gereken token bilgilerinizi ve URL'i kaydetmek. Bu versiyonda pek çok özelliği sunuyoruz. Deneyenlerden geri bildirimlerini de almak isteriz.
https://www.snipemate.app/
Çok teşekkür ederim herkese.